Mitt badrum 0 varor

 

Förnya med små medel!

Känns badrummet trist och tråkigt? Är kassan skral? Tänk annorlunda. Med små medel kan du göra ditt badrum spännande! En ny toalettsits, nya krokar, ny toaletthållare eller bara fler av den du redan har. I Badplatsen hittar du både produkter för den stora renoveringen och den lilla uppfräschningen. Nedan presenteras några produkter som på ett enkelt och snyggt sätt piffar upp det tristaste badrum utan att kosta skjortan. 

 


KROKAR KAN MAN ALDRIG FÅ FÖR MÅNGA AV 
En rad snygga krokar är både dekorativt och praktiskt. Här kan du till exempel hänga extra pappersrullar i ett enkelt snöre, ser både snyggt ut och tryggt för besökaren. 

Alterna Knox krok, art nr 874 00 33

 

SITTKOMFORT I HEMLIGRUMMET
En snygg och stabil WC-sits ser trevlig ut - motsatsen är förfärlig. Satsa på en stabil och mjukstängande sits, så får du genast ett snyggare badrum.

Alterna Baltiq WC-sits, passar till Ifö Sign. Art nr 792 18 95

 

TRE RULLAR ISTÄLLET FÖR EN
Och genast blir ditt badrum en snackis.

Alterna S-line WC-pappershållare,
art nr 874 00 85

 

OUMBÄRLIGA BORSTAR 
Förutom hårborsten och tandborsten så är nog toalettborsten den viktigaste detaljen i badrummet. Undvik besökarnas rodnad, ge dem chansen att städa upp efter sig. 

Alterna S-line WC-borste med hållare,
art nr 874 00 90

 

UNDERSKATTA INTE BOTTENVENTILEN
Botten på handfatet noteras alltid av besökaren och givetvis ska vattnet rinna fritt ner i avsloppet. En snygg topp av porslin eller stål är inte helt fel att titta på när du tvättar händerna. 

Alterna bottenventil, pop-up,
art nr 857 35 76

VISA UPP DINA PRYLAR
Öppna hyllor som visar upp vackra badrumsartiklar känns inbjudande. Sätt en eller flera hyllor på rad så får du genast en spännande vägg och ny look. 

Alterna Knox glashylla i polerat rostfritt stål,
art nr 874 00 39