Inget badrum är det andra likt

Text
Ett är stort och luftigt, ett annat mer som en garderob. Vissa har badkar, andra har dusch. En del har allt undanplockat medan somliga har tvärtom – antingen för att det är praktiskt eller snyggt. Vad är viktigt för dig, i just ditt badrum? Vilka ska använda det och hur? Du har en viss yta, så prioritera och planera. Det är tricket. Nedan har vi samlat sånt som är värt att tänka på, när du planerar ditt badrum. Ge det några minuter, så kommer du ännu en bit på väg – mot just din badplats.
Badkar eller dusch
Badkar eller dusch

Att bada eller duscha – vad passar dig bäst?

I ett litet badrum har duschen en given plats. Du som har mycket yta, kan ha ett fristående badkar mitt i rummet. Bubbelbad och massagedusch ger känsla av spa. Behövs det hjälp att kliva i och ur? Montera ett handtag!

Tvättställ, spegel och förvaring
Tvättställ och spegel

Har du tonåringar eller flera vuxna hemma? Då finns risken att möta en låst dörr eller stå i kö. Varför inte satsa på ett dubbelt tvättställ? Det kan vara lösningen för dig som vill hjälpa barnen eller bara ha sällskap. Att göra sig i ordning ihop blir både en mysig början och avslutning på dagen – eller kvällen.

Badrumsspegeln behöver inte bara sitta på ett skåp. Kanske vill du göra frisyrer eller raka/sminka dig med förstoringsglas. Satsa på en mindre, utdragbar spegel som komplement. Tänk också lite utanför (spegel)ramarna. Mindre speglar i rad blir både en helfigursspegel och en kul inredningsdetalj.

Handdukar, smink, blöjor eller smycken? Fundera på vilka saker som ska få plats i ditt badrum och hur du vill förvara dem. Kanske vill du ha dem praktiskt undanstoppade eller tvärtom: väl synliga, som en del av inredningen.

Möbler
Möbler

Hyllor, underskåp eller överskåp?

Anpassa möblerna efter yta och behov, så får du både praktisk förvaring och fria ytor. Kanske vill du skärma av badrummet, för tvättmaskin eller wc. Möblerna blir också grunden till din egen stil.

WC
WC

WC-stolen är ett måste – men fundera ett varv även här.

Ska den vara vägghängd, så det blir lättstädat? Ska den vara hög eller låg? Kanske behövs också ett handtag intill. Valet av sits är en annan detalj, som kan bli pricken över i.

Titta på produkter nu direkt!

Badkar  |  Blandare  |  Handdukstorkar  |  Bardumsmöbler  |  Dusch  |  Duschväggar Möbelserier  |  Badrumstillbehör  |  Porslin

 

vår katalog

Beställ eller ladda ner vår katalog

Bläddra i katalogen online. Föredrar du att få den hemskickad istället, så skicka ett meddelande till oss per e-post.

Se katalog online Beställ via e-post