Om Badplatsen
BP

Välkommen till Badplatsen - här på badplatsen.se finns speciellt utvalda produkter för hela badrummet från kända varumärken. Under Installatörer hittar du dessutom kontakt till hantverkare som kan genomföra jobbet.

Då får du en trygg och säker installation till rummet som ska hålla för sköna stunder under många år. 

Alla produkter som du ser här på badplatsen.se finns att köpa via din hantverkare och det mesta finns i lager för snabb leverans. Du kan enkelt ladda upp en önskelista för just ditt badrum, det underlättar för både dig och din hantverkare.

En trygg installation, utförd av proffs, garanterar en hållbar investering får många år av njutning.  

Om badplatsen

Dahl Sverige AB, Sveriges ledande VVS-grossist, står bakom Badplatsen - ett marknadsföringskoncept till våra kunder i relation till konsumenter som bygger nytt badrum. Som grossist har vi kontakt med ledande varumärken och alla produkter som behövs för ett badrum. Vi har samlat dessa produkter i en gemensam katalog och på en webbplats så att det är lättillgängligt för konsumenter att välja rätt produkt för funktion och smak. 

Produkterna säljs via våra kunder, VVS- installatörer, som oftast är med i hela byggprojektet. Under installatörer finns kontaktuppgifter till hantverkare runt om i landet sorterat på län.

På Dahl har vi förtroende för våra kunder och leverantörers produkter, vi har däremot inte möjlighet att ta ansvar för individuella affärsrelationer eller produkters prestanda utan hänvisar till respektive företag i enskilda affärer.

Badplatsen marknadsförs via Dahl Sverige AB. Vill du veta hur vi hanterar personuppgifter är du välkommen att läsa mer här.

vår katalog

Beställ eller ladda ner vår katalog

Bläddra i katalogen online. Föredrar du att få den hemskickad istället, så skicka ett meddelande till oss per e-post.

Se katalog online Beställ via e-post