Här på Badplatsen.se har vi samlat allt du behöver för att inreda ditt badrum. Vi hoppas kunna inspirera och guida dig mot ett rum att njuta av i många år.

Hög kvalitet är ett orubbligt krav för att en produkt ska få vara med här. Inga professionella hantverkare vill ta sig an installationer som de inte kan ta ansvar för. Och vi vill verkligen att hantverkare ska tycka om Badplatsen. För att du också ska tycka om Badplatsen har vi valt ut ett antal starka varumärken och produkter med både klassisk och trendig design. Här finns mycket att välja bland: både mer exklusivt och enklare, både vågat och nedtonat. Du mixar och matchar som du vill. Säkerställ bara med din installatör så att produkterna fungerar ihop rent tekniskt.

Är ditt badrum den fredade zonen – som ett spa där du tar hand om dig själv och bara låter tiden gå? Eller är det mötesplatsen där hela familjen kör tandtråd tillsammans under skratt och glam?

Kanske både och?                                                 

Dahl Sverige AB står bakom Badplatsen - ett marknadsföringskoncept till våra kunder i relation till konsumenter som bygger nytt badrum. Som grossist har vi kontakt med ledande varumärken och alla produkter som behövs för ett badrum. Vi har samlat dessa produkter i en gemensam katalog och här på badplatsen.se så att det är lättillgängligt för konsumenter att välja rätt produkt för funktion och smak. 

Produkterna säljs via våra kunder, VVS- installatörer, som oftast är med i hela byggprojektet. Under installatörer finns kontaktuppgifter till hantverkare runt om i landet sorterat på län.

På Dahl har vi förtroende för våra kunder och leverantörers produkter, vi har däremot inte möjlighet att ta ansvar för individuella affärsrelationer eller produkters prestanda utan hänvisar till respektive företag i enskilda affärer.

Badplatsen marknadsförs i Sverige av Dahl. Dahl ingår i Saint-Gobain Distribution Sweden, SGDS Gruppen, som ingår i Saint-Gobain börsnoterat i Paris. Vill du veta hur vi hanterar personuppgifter är du välkommen att läsa mer här.

Badplatsen No13

Beställ eller ladda ner vår katalog

Bläddra i katalogen online. Föredrar du att få den hemskickad istället, så skicka ett meddelande till oss per e-post.

Se katalog online Beställ via e-post