Dags att renovera badrummet? Äntligen – ut med det gamla, in med det nya! Men det finns en hel del att tänka på innan du börjar. Här följer några sidor med inspiration och praktiska tips för att hjälpa dig komma i gång med din renovering.

Vad är viktigt för dig, i just ditt badrum? Vilka ska använda det och hur? Du har en viss yta, så det gäller att prioritera klokt. Kanske är du ute efter mer upplevelse än bara ett hygienrum där du ska tvätta dig? I dag finns smarta, praktiska och snygga lösningar för olika behov och badrum. Här i Badplatsen har vi samlat det mesta du behöver för att inreda ditt badrum som du önskar. Fundera noga igenom vad som är viktigast för dig. Inget badrum är det andra likt. Se till att planera, disponera och satsa dina pengar rätt för att utforma en badplats som passar dina behov av estetik och funktion – utan att ge avkall på säkerheten i vatteninstallationer och tätskikt. Att renovera badrummet är en viktig investering i ditt hem, så ta hjälp av behöriga hantverkare som utför våtrumsarbeten enligt branschreglerna.

TIPS FÖR BADRUM ATT TRIVAS I


Klimat för nakna fötter
Golvvärme ger en behaglig uppvärmning, torkar ut fukt och bidrar till bättre luftcirkulation i rummet eftersom värmen stiger. Dessutom blir du av med väggelementen och frigör utrymme för annat. Du kan välja mellan el - eller vattenburen golvvärme, tala med din installatör om vilket alternativ som passar ditt badrum bäst.

Komplettera med prylar
Sätt pricken över i med badrumstillbehör – krokar, toapappershållare, handdukshängare, tvålfat, korgar ... Här finns en uppsjö av olika stilar att använda för att förstärka eller kontrastera mot grundtonen i ditt nya badrum. Vill du inte borra i kaklet och punktera tätskiktet går vissa tillbehör bra att montera med särskilt anpassat lim.

Lättstädat och praktiskt
Vägghängda möbler och wc gör att badrummet känns större och blir enklare att hålla rent. I dag finns även porslin med speciellt framtagen glasyr, ofta kallad ”Easy Clean”, som underlättar rengöring. 
Dessutom finns nu wc utan spolkant, vilket förenklar den dagliga hygienen. Har du hög kalkhalt i vattnet tänk på att kalk syns extra väl på mörkt kakel och klinker.

Badplatsen No12

Beställ eller ladda ner vår katalog

Bläddra i katalogen online. Föredrar du att få den hemskickad istället, så skicka ett meddelande till oss per e-post.

Se katalog online Beställ via e-post