Ronny Olsson
Installatörer ikon Installatörer ikon

Adress

Orranäs Gata 41
373 75

Jämjö Rör & Energi AB, Jämjös äldsta rörfirma med anor på byn sedan 1956.

Vi utför allt i från nyinstallationer till service & underhåll av vatten, vattenfilter, avlopp, värmeinstallationer & solceller.

Företaget riktar sig i första hand till privatpersoner & mindre industrier / hyresfastigheter inom gamla Jämjö kommun, detta för att vi vill ha våra kunder nära oss för att kunna hålla en hög servicenivå, givetvis kör vi även till kunder längre bort (vi har fått fina referencer från våra nära kunder)

Sedan 2005 har vi varit IVT återförsäljare & installerar hela Ivt´s utbud av värmepumpar, vi har erfarenhet av hundratals ny installationer & sedan några år har vi även sett ett ökande behov av utbytesmaskiner, inom 2 år räknar vi med att utbytesmarknaden är större än nyinstallationerna.

Vi har ett stort nätverk av övriga hantverkare som tex. elektriker, snickare, murare, plåtslagare, målare, mattlägare, klinker & plattsättare, grävmaskinister, brunnsborrare mm. som vi samarbetar med, på det viset kan vi erbjuda allt från mindre jobb till helrenoveringar, ny & tillbyggnationer.

Våra montörer vidreutbildas kontinuerligt för att kunna följa med utvecklingen hela tiden.

Vi säljer & installerar allt material till de vanligast förekommande arbetena inom vår bransch, kompletta värmesystem, badrum, kök, pooler, golvvärme, naturkyla, vattenfilter, värmepumpar & solceller. Tänk på att det är olika garantier på materialet om det tex. köps på en stormarknad / internet eller om vi levererar samma material, vi har ALLTID garantin på plats hemma hos kunden.

Om olyckan är framme, tex. värmepannan går sönder mitt i vintern och eller på en helg, så har vi utrustning för att snabbt / omgående kunna installera reservutrustning tills nytt material har hunnit beställas fram.

Vårt motto är: Vi tar ansvar före under & efter installationen !

Auktoriserad Säker vatten

Stockholm

vår katalog

Beställ eller ladda ner vår katalog

Bläddra i katalogen online. Föredrar du att få den hemskickad istället, så skicka ett meddelande till oss per e-post.

Se katalog online Beställ via e-post